Movitaz Zumba, Toning & Crossdance i Viborg

Crossdance™

Crossdance™

maj 24, 2016 Crossdance™,Top4 0 comments 10721 Hits

Hvad er Crossdance™? Crossdance™ er et forholdsvis nyt Dance Fitness koncept, som har taget Danmark med storm. Det blev udviklet i 2014 af Kirstine Holm fra Aalborg. Kirstine er tidligere konkurrence-danser indenfor Standard-latin, med stor passion for fitness og dans. Med det udgangspunkt og lysten til skabe noget nyt til Dance […]

Hvad er Crossdance™?

Crossdance™ er et forholdsvis nyt Dance Fitness koncept, som har taget Danmark med storm.

Det blev udviklet i 2014 af Kirstine Holm fra Aalborg. Kirstine er tidligere konkurrence-danser indenfor Standard-latin, med stor passion for fitness og dans. Med det udgangspunkt og lysten til skabe noget nyt til Dance fitness verdenen, skabte hun Crossdance.

En Crossdance time er modul opbygget og rækkefølgen er nøje sammensat af eksperter,  så du på timen får den optimale træning af hele din krop. Der er både dans, pulstræning, styrke og balance, fordelt på modulerne Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.

Crossdance™-hjulet-movitaz

Hvorend du møder op på en time, vil du altid opleve, at timen bliver kørt efter den samme opbygning, det famøse hjul, dog med variationer i musik og koreografi, som er op til den enkelte instruktør.

Crossdance™ er for dig, der elsker at danse, men som samtidig ønsker en stærkere og mere tonet krop, samt bedre kondition og balance.

 

Tider

Onsdage kl.20.00 – 21.00

 

Lokation

Multisalen i Houlkærhallen

Odshøjvej 65

8800 Viborg

 

Priser

Drop in – 50 kroner

Månedskort – 155 ,-

10- turskort – 400,-

 

Se Crossdance™ Promotion video

kig forbi Crossdance™ viborg sara

 

Written by admin
Share It
Your Comment

Skriv et svar