Movitaz Zumba, Toning & Crossdance i Viborg

Velkommen til vores nye hjemmeside !!!

Velkommen til vores nye hjemmeside !!!

juli 19, 2016 hjemmeside 0 comments 4719 Hits

Hejsa alle vores skønne Movitaz fitnisser   Som I måske ved, har vi nogle måneder puslet med vores nye hjemmeside og vi er pavestolte over endelig, at kunne vise jer resultatet….. Vi havde brug for at der skulle ske lidt nyt. Nyt design, opdatering af logo og en mere brugervenlig side, […]

Hejsa alle vores skønne Movitaz fitnisser

 

Som I måske ved, har vi nogle måneder puslet med vores nye hjemmeside og vi er pavestolte over endelig, at kunne vise jer resultatet…..

Vi havde brug for at der skulle ske lidt nyt. Nyt design, opdatering af logo og en mere brugervenlig side, med alt den oplysning I har brug for og det netop det vi har lavet.

Og så har vi fået en lille fræk blogfunktion, så vi kan skrive lidt sjove indlæg, nyheder med mere…weee!

 

Movitaz har det sidste år haft vokseværk. Flere og flere medlemmer kommer til og der er kommet nye hold på holdplanen, herunder Toning & Crossdance.  Alt det nye, samt ekstra tryk på markedsføring, har gjort, at vi er flere deltagerer end nogensinde før.

Rigtig mange steder ser man at zumba holdene tæller færre og færre, og det nye Crossdance tager lidt tid, for mange instruktører, at få stablet på benene og ja det har været svært at kunne køre styrkehold andre steder end i fitness centre.

Men ikke i Viborg hos Movitaz. Her har vi den faste skare som har fuldt os i tykt og tyndt, ja nogle i hele 6 år.

I har med åbne arme og sind, taget rigtig godt i mod alt det nye der er kommet til jer og samtidig holdt fast ved det, der fik jer igang. Herudover begynder en masse nye skønne ansigter at dukke op. Så vi efterhånden tæller mellem 20-40 personer på holdene.

Vi må gerne blære os lidt, for det er sgu sejt! og vi er jer evigt taknemmelige for denne udvikling…..

Men successen er selvfølgelig ikke kommet “Over night” det har taget små 3 år at nå hertil.  Men det har været det hele værd.

Vi lægger et stort stykke arbejde i at køre vores lille fælles fitness biks Movitaz. Vi gør alt hvad vi kan, for at give jer en fantastisk fitness oplevelse værd gang, hvor I virkelig får noget for pengene. Så det glæder os at I virkelig tager i mod og støtter op.

Vi kunne ikke gøre det her uden jer!

TAK!

Kærlig hilsner

Sara & Sus <3

 

movitaz sara og sus billede

 

 

Written by admin
Share It
Your Comment

Skriv et svar