Movitaz Zumba, Toning & Crossdance i Viborg

Priser

Priser & træningsmuligheder

Hos os kan du træne uden at tænke på irriterende bindinger, hold-booking,  medlemsskaber og dyre bøder, ved glemt framelding.
Vi tilbyder en række træningsmuligheder, som gør det fleksibelt og praktisk for dig i en travl hverdag.

Gratis Prøvetime
 • Kr.0,-/pr. gang

  Til dig, der vil prøve et hold for første gang

Drop In
 • Kr.65,-/pr. gang

  Til dig, der lige kigger forbi

V.I.P Månedskort
 • Kr.400,-/Måned

  Perfekt for dig der virkelig vil i form


Toning Månedskort
 • Kr.200/Måned

  Til dig, der kun vil gå til Toning

Zumba/Crossdance Månedskort
 • Kr.300/Måned

  Perfekt til dig, der elsker Dance Fitness

10-Turskort
 • Kr.400,-/for 10 gange

  Perfekt til dig, der træner når det lige passer ind

Gratis prøvetime
Vi tilbyder alle nye en gratis prøvetime. Kravet er at du aldrig har deltaget på holdet før – det er første gang du skal prøve det.

10-turskort
Med et 10-turskort kan du deltage på alle holdende når det passer dig. Vi sætter en X pr. hold. Det er super fleksibelt for dig, der ikke altid ved hvornår du kan træne. Er der fx nogle dage, hvor du ikke kan træne, så gemmer du bare dine klip/kryds, til kalenderen igen giver plads. Hvis du rammer en måned, hvor du vil give den max gas, så kan du bare købe et månedskort og spare lidt penge den måned og når du så har behov for ikke at komme fast mere, kan du bare gøre brug af dine sidste klip på 10-turskortet.

DanceMix  Månedskort
Månedkortet, er for dig, der ved du vil afsted på samtlige af Dance Fitness hold. Derved opnår du også den højeste rabat. Forudsat du kommer på alle hold, er prisen kun 18 kroner pr. hold, hvilket er enormt billigt. Skulle du ske at misse et par gange, kan de stadig betale sig. Du kan købe et månedskort lige når du har lyst, uanset om det er midt eller slut på måneden. Kortet holder en måned frem fra købsdato – enormt fleksibelt.

Toning månedskort
For dig, der udelukkende vil gå på vores toningshold om mandagen 19.30-20.30. Med et månedkort til toning, sparer du cirka hvad der svarer til én gang. Du får 8 timer (afhængig af månedens længde) . Ideelt når du ved der er en måned hvor der virkelig skal gives gas!

V.I.P Månedskort
Med et V.I.P Månedskort, kan du frit benytte ALLE holdene, alt Toning, Zumba & Crossdance. Dette medlemsskab er for dig, der virkelig vil have noget ud af din træning. Igen er dette ligeså fleksibelt som alt det andet, du køber når det passer ind i dit skema, ingen irriterende bindinger.

Drop in
Drop in løsningen er god for dig, der bare vil kigge forbi en gang i mellem, eller hvis du skal have en gæst med på holdet.
Du betaler 65,- og vi garanterer at det bliver alle pengene værd.

_______________________________________________________________________________________

Betaling

Betalingen foregår med kontanter eller Mobilepay

________________________________________________________________________________________

Ofte stillede spørgsmål:

Skal man tilmelde sig holdet for at deltage?
Nej, vi kører ikke med tilmelding. Du møder bare op, der er altid plads til dig.

Findes der øvede og begyndere hold?
I DanxeMix, findes der ikke begynderhold og øvede, hvis man kører efter reglerne.
Du behøver ikke være nervøs for ikke at være god nok, ALLE skal kunne være med fra start. Bare tænk på at det ikke er danseundervisning eller en fitness konkurrence, hvor man bliver bedømt. Det er fitness, sjov og ballade, hvor vi forbrænder en masse kalorier og har en fest. Kalorier kender ingen retning og evner, så du skal ikke tænke på om du gør trinene lidt forkert eller kommer til at danse den modsatte vej – det er fuldstændig ligegyldigt. Du lærer trinene løbende og efter ca. en 3-4 gange, mærker man, at man er godt med. Vi bruger de samme koeiografier i lang tid, og skifter løbende ud i numrene, så det giver et naturligt flow, og så du som deltager, altid kan være med.

I Toning skallerer underviseren øvelserne til dit niveau, så du får noget ud af din træning, så igen grund til at være nervøs – vi tager udgangspunkt i dig og dit niveau.

Er det meget hårdt?
Vi gør meget ud af at vores deltager virkelig får noget ud af deres træning. Vi er kendt for at have tempo på vores timer og det er blandt andet noget af det, vores deltagerer favoriserer os for.
Vi gør et stort nummer ud af at I får sved på panden og forbrænder kalorier. Men du sætter selv tempoet, der kommer ikke en og råber af dig fordi du ikke giver dig fuldt ud, det er højst motiverende positivt tilråb. Det er helt op til dig, Fitness er hvad du selv gør det til. Men Movitaz vil altid søge, at få dig til at yde dit bedste, så du kan gå hjem efter  timen, med sved på panden, god samvittighed og højt humør.

“Vi glæder os til at give dig den bedste træningsoplevelse”

Fitness hilsner
Sara & Sus