Movitaz Zumba, Toning & Crossdance i Viborg

Sara Lagoni

Sara Lagoni

april 15, 2016 Instruktører 0 comments 4010 Hits

Mit navn er Sara Rosborg Lagoni, jeg er en god årgang 1987  og bor i Viborg. Jeg er inkarneret dansemus og har danset lige siden jeg kunne vrikke med numsen. Som barn og teenager gik jeg både til Disko Freestyle, Hip hop, Funk og standard/latin. Deltog i diverse konkurrencer og vandt […]

Mit navn er Sara Rosborg Lagoni, jeg er en god årgang 1987  og bor i Viborg.

Jeg er inkarneret dansemus og har danset lige siden jeg kunne vrikke med numsen.

Som barn og teenager gik jeg både til Disko Freestyle, Hip hop, Funk og standard/latin. Deltog i diverse konkurrencer og vandt da også. Men det var ikke konkurrencerne, der tændte mig. Det var selve dansen, og det, at det at give mig hen til musikken.

Da jeg som 14 årig kom på efterskole, slap jeg for at løbe hver tirsdag.  I stedet underviste jeg mine kammerater i dans og det var her at jeg tænkte ” Wauw jeg vil undervise i dans når jeg bliver stor.”

Fra jeg var 17 år og indtil jeg fyldte 28, har jeg arbejdet som showdanser og rejst rundt i hele Danmark på diverse diskoteker og til koncerter og optrådt.

Under tiden, tog Zumba fitness, Danmark med storm. Så i 2010 blev  jeg hooked og tænkte ” Det er det her jeg skal undervise i”

Jeg blev  Zumba Fitness instruktør 2010 og har undervist fra dag et og lige siden, kun afbrudt af 4 måneders barsel og 2,5 måned i USA.

 

Sideløbende har jeg dyrket en del  Crossfit on/off, som har lært mig en del om styrketræning.

 

I 2016 er jeg uddannet Crossdance instruktør og blevet Master Trainer – ( jeg uddanner andre til Crossdance instruktører.)

Fitness, og i sær Dance Fitness undervisning, har været en del af mit liv lige siden 2010, og jeg elsker det. Jeg nyder at undervise vores deltagerer, se dem udvikle sig, se dem give sig hen og bare slå sig løs, alt i mens de gør noget godt for dem selv og deres krop.

På mine timer forsøger jeg ALTID at give mig 110%, så du som deltager, får det maksimale udbytte af timen.

 

sara 7 fl white b fl

Written by admin
Share It
Your Comment