Movitaz Zumba, Toning & Crossdance i Viborg

ZUMBA® Fitness

ZUMBA® Fitness

maj 24, 2016 Top4,zumba 0 comments 6902 Hits

Gå til Zumba® Fitness i Viborg hos os Movitaz by Sara & Sus er vores Fitness navn og virksomhed, hvor vi siden 2012 har undervist i Zumba Fitness i Viborg. Vi blev uddannet Zumba® instruktører samtidig, tilbage i  2010 – Vi har undervist hver  evig eneste uge, lige siden. ALLE er […]

Gå til Zumba® Fitness i Viborg hos os

Movitaz by Sara & Sus er vores Fitness navn og virksomhed, hvor vi siden 2012 har undervist i Zumba Fitness i Viborg.

Vi blev uddannet Zumba® instruktører samtidig, tilbage i  2010 – Vi har undervist hver  evig eneste uge, lige siden.

ALLE er velkommen på vores hold. Vi har folk i alle aldre, størrelser og niveauer – Kom som du er.

Vi har altid en fest på vores Zumba hold. Det handler om at have det sjovt, alt i mens vi forbrænder en masse kalorier. Vi garanterer dig at du kommer til svede, smile og går derfra med fornyet energi.

Til alle nye plejer vi at sige, at man lige skal give det en 3 gange, før man begynder at få det maksimale ud af træningen. Du skal lige lære vores måde at undervise på, lære musikken og trinene at kender – herfra bliver det en ren fornøjelse for dig at træne og komme i form.

Vi har deltager, der startede hos os for 6 år siden, og som troligt kommer hver evig eneste gang. Vi har også deltagerer som kommer periodevis. Derfor vil der være en naturligt niveaufordeling på timerne. Vi tager ikke særlige hensyn til nye, forstået på den måde, at vi forsøger at nå gennemsnittet, så flertallet bliver udfordret.

 

Zumba® Fitness tider:

  • Mandage kl. 20.00-21.00
  • Lørdage kl. 10.00-11.00

 

Adressen er

  • Multisalen i Houlkær hallen
  • Odshøjvej 65
  • 8800 Viborg

 

 

Zumba priser

  • Månedskort 250,- ( 2 x Zumba, 1 x Crossdance om ugen)
  • 10-turskort 400,- ( Kan bruges på alle hold, Zumba,
  • Drop in betaling 50,- ( Pris pr hold)

 

Hvad er Zumba?

Zumba® Fitness er en energifyldt, inspirerende og SJOV motionsoplevelse. Sved på panden og smil på læben ” Ditch the work out, join the Party ” er det motto Zumba® Fitness bruger, og det lever det til fulde op til. Colombiansk Aerobics instruktør, koreograf og danser Beto Perez oprettede Zumba® Fitness, og det hele startede tilfældigt, en dag hvor han havde glemt sin aerobicmusik og var nødt til at improvisere med det musik, han havde i sin bil, som var en blanding af Salsa, Merengue, Reggeaton, Cumbia mm. Den dag var Zumba® Fitness “født.”

Idag har det over 10 år på bagen og har spredt sig over hele verden. På engelsk siger man: “Zumba® is exercise in disguise”.

Zumba® er ligesom en fest, hvor man danser til inspirerende latin musik med pulserende rytmer og det bedste af det hele : Man behøver ikke engang at kunne danse!

Alle – ung eller gammel, stor eller lille, mand eller kvinde, god kondi eller ej – kan deltage. Zumba® fitness kan ændre, ikke kun din krop, men din indstilling til livet og din indstilling til motion.

Vi Ses!!

 

movitaz sus kom og deltag

Written by admin
Share It
Your Comment